Els neonatòlegs de l'hospital Cedars-Sinai de Los Angeles van viure un dels moments més sorprenents de la seva vida durant el naixement del petit Silas Philips. Es tractava d'un part de risc, ja que el fetus amb prou feines comptava amb 26 setmanes de gestació, però la tensió no va venir derivada per aquest factor. La sorpresa va ser que el nen va néixer dins del sac amniòtic. Sila Philips va arribar al món amb la bossa que protegeix els nadons a l'úter matern completament intacta.

En aquest cas no es va donar el típic trencament de bossa que succeeix en la majoria dels parts. Es tractava d'un part per cesària i quan el ginecòleg William Binder realitzava les maniobres per treure el fetus del ventre matern va sobrevenir la sorpresa. El que es va viure en aquesta sala de parts està donant la volta al món i la foto de Sila Philips dins del sac amniòtic és ja un fenomen viral dins de les xarxes socials.

El nadó es troba en perfecte estat de salut i en breu rebrà l'alta mèdica i podrà marxar a casa amb els seus orgullosos pares.