Formada com a coach personal ajuda a deixar l´addicció al tabac utilitzant la Laserpuntura i diverses tècniques complementàries, com són la relaxació, les respiracions, el control mental, el coaching, i el TIPI , (tècnica d´identificació sensorial de pors inconscients), mètode que actualment s´està implantant a Catalunya.

La Laserpuntura, en la tècnica de Tabac Stop center, redueix l´estrès i l´ansietat, reequilibra l´organisme i actua sobre el desig i les ganes de fumar, és l´eix central de la metodologia. El làser utilitzat s'anomena softlaser, i s'aplica a diferents punts del cos. Es tracta d'un mètode innocu i sense efectes secundaris, que serveix per estimular les terminacions nervioses i reduir l'ansietat. Els seus resultats són ràpids , efectius i amb efectes relaxant. Tot i això, "cal que el client/a tingui la intenció de deixar de fumar "remarca l'especialista. En les sessions sempre hi ha un petit espai per aprendre a relaxar el cos i a respirar. Oxigenar-lo correctament incrementa la energia i aporta calma.

TIPI és una tècnica que Montserrat Pujol utilitza per a la regulació emocional, per resoldre les pors, les fòbies, els bloquejos, el malestar del dia a dia...

Remarca la importància d'aquesta tècnica complementària perquè "les persones venen amb inseguretat, angoixa i amb por a deixar de fumar o a recaure-hi. El TIPI permet entrar en contacte amb les sensacions físiques que es manifesten en el nostre cos davant d´ una emoció desagradable. Pujol et guia a deixar-te portar fins al benestar, que s´instal·la espontània i definitivament.

El centre de Montserrat Pujol es troba a Girona, al carrer Oriol Martorell Codina nº18 , juntament amb l´equip Freixa Psicòlegs Associats. Les sessions per deixar de fumar duren una hora i mitja i consten de dues parts: aplicació del làser durant 40 minuts, i les altres tècniques la resta del temps, per ajudar a reforçar la decisió presa i la seva continuïtat.