El mar i la piscina ofereixen noves maneres de mantenir-se en forma. La resistència que suposa moure's a l'aigua augmenta l'esforç i minimitza l'impacte sobre les articulacions i el risc de lesions.

Aqua bootcamp. Està de moda en el món del fitness: entrenament d'alta intensitat dins l'aigua. Tonifica la musculatura, augmenta la resistència i enforteix les articulacions.

Aqua running. Aquest exercici va néixer de la necessitat de recuperació de lesions, però s'ha convertit en l'alternativa del running. En alguns centres es treballa el tren inferior amb l'aigua fins a la cintura i el superior corrent amb l'aigua a nivell del coll; en altres, els peus no toquen a terra i s'utilitzen materials de flotació per mantenir el cap fora de l'aigua.

Crema calories i augmenta la capacitat aeròbica. Per practicar-ho per compte propi al mar o a la piscina és important realitzar un escalfament previ de 5-10 minuts i assessorar-se abans per evitar mals hàbits posturals.

Aqua esquena. Tonificació muscular i estiraments de baixa intensitat enfocats a millorar i prevenir els dolors d'esquena ia rehabilitar les lesions cervicals. Indicat per a qui passi el dia assegut o moltes hores dempeus, i per descarregar la musculatura després d'entrenaments intensos (per mitja marató o marató, per exemple).

Aqua balanç. Equilibri entre el cos i la ment a la piscina amb una combinació d'elements de tai-txi, pilates i ioga. Es guanya flexibilitat i es millora la postura en un ambient relaxat.

Fred, fred

Hi ha aigües i productes de tractament que, si es guarden a la nevera, multipliquen el seu efecte fred. Professionalment, s'utilitzen en tractaments ultraràpids com el coolifting, que empra un potent flux de CO2 combinat amb una alta concentració d'actius nebulitzats a alta i baixa temperatura (-20ºC) .Serveix per minimitzar arrugues superficials i estimular la producció de col·lagen i elastina.

Boira facial. Per hidratar i reequilibrar la pell de la cara després d'un dia al sol.

Body Mist. Per refrescar el cos i perfumar amb olor de fruita-poma verda, gerd, préssec, mango, coco fresc i meló--.

Gel. Per cames cansades amb oli essencial de menta, que refresca i alleuja.

Cosmètica Alternativa

'The beauty lounge', que es va celebrar recentment a Barcelona, ??convidava a descobrir marques alternatives a les d'ampli consum. Allà, es van veure propostes com l'última temptació de la cosmètica sud-coreana, pionera a desenvolupar els maquillatges Cushion, que s'anomenen així perquè estan impregnats en un coixinet. També es va presentar una botiga a internet de cosmètica eco espanyola que exporta a tot Europa.

Aquests són alguns productes destacats:

Hidratant amb Do Priorat. Una fórmula natural, sense conservants químics ni additius, que té com a base l'extracte de raïm d'aquesta zona. Revitalitzant, antioxidant i anti-edat. També tenen una línia d'avellana i oliva.

Bàlsam Labial. Amb forma d'esfera, mantega de karité i vitamina E -té un 95% d'ingredients orgànics-, els favorits de Gwen Stefani, Miley Cyrus o Christina Aguilera.

Mascareta amb extracte de tomàquet. Il·lumina la pell, elimina les toxines i unifica el to.