17 de setembre de 2015
17.09.2015
PUBLIREPORTATGE

Novòptica. La teva òptica a Girona

El centre d'especialistes de la visió a Girona t'ofereix els últims desenvolupaments per cuidar de la teva vista

14.10.2015 | 07:31
Novòptica. La teva òptica a Girona

Beneficis d'eNERGY que t'ofereix Novòptica

  • Protecció infraroja Avui dia vivim molts més anys i les cèl·lules de la nostra pell i ulls necessiten una protecció extra davant les radiacions. Del Sol ens arriba al 54% de radiació infraroja. Té efectes acumulatius i pot accelerar la degeneració retiniana i del cristal·lí, causant de les cataractes. A més té un efecte fototèrmic que incrementa l'evaporació de la llàgrima provocant més incomoditat. També es coneix que l'infraroig contribueix a la destrucció del col·lagen del contorn dels ulls, provocant arrugues a la pell.
  • Protecció UV Coneguda per la seva fitotoxicitat, capaç de provocar en molt poc temps efectes nocius irreversibles en ulls i pell.

Novòptica Girona

  • Pl. Salvador Espriu, 5 – Girona – 972 21 26 43

Novòptica Girona. La teva òptica a Girona porta des de 1986 a Girona per oferir-te tot una sèrie de productes i serveis relacionats amb la visió com ara ulleres graduades i de sol, lents de contacte. També t'ofereixen tots els complements que necessitis per a millorar la teva salut ocular.

Un equip format per professionals de la visió que compta amb l'equipament necessari per graduar la vista, adaptar lents de contacte i tots els serveis relacionats. També fan muntatge d'ulleres, amb la tranquil·litat que dóna el fet d'encarregar directament els vidres al fabricant.

Novòptica t'ofereix una gran varietat de serveis que van des de la graduació de la vista fins a procediments més complexos, com ara la medició de la pressió intraocular. També et poden fer l'adaptació personalitzada de lents progressius, mitjançant l'innovador Visual Map Developer.

Els centre de la visió que Novòptica té a Girona sempre aporta les últimes novetats en ulleres i ulleres de sol. Unes ulleres que pots gaudir de la manera més fàcil gràcies a les seves ofertes i promocions. També t'ofereixen la possibilitat de pagar les compres en un termini de fins a 6 mesos sense interessos.


Un de les darreres innovacions que Novòptica posa al teu servei és eNERGY Aquest sistema permet pal·liar les causes que provoquen la Síndrome Visual Informàtica. Una de les patologies oculars més recurrents en els últims temps que poden mitigar gràcies a aquest sistema.

eNERGY ens ofereix la possibilitat de obtenir la màxima protecció davant les radiacions nocives tant en interiors i exteriors: Ulls més sans, perllonga una visió sana i nítida, preveu l'envelliment de la pell del contorn dels ulls, ulls descansats. De la mateixa manera, millora el confort visual i ajuda a eliminar l'insomni ocasionat per l'excés d'ús de dispositius electrònics. Està indicat per a persones que es preocupen per la màxima protecció davant les radiacions. Persones que estan en interiors i passen moltes hores del dia davant de dispositius electrònics: ordinadors, tablets, smartphones ...

Protecció de la llum blava

  • Protecció de la llum blava (3) Avui dia vam passar moltes hores davant de dispositius electrònics amb pantalles que emeten una proporció de llum blava més elevada que la del Sol, que és al que els nostres ulls estan adaptats evolutivament. Aquest excés de llum blava és potencialment nociu i ha de filtrar adequadament. De no fer-ho, els símptomes que poden aparèixer són fatiga i cansament visual, a més d'efectes fototòxics de caràcter acumulatiu en la retina i cristal·lí. A més, es coneix que la llum blava incideix en l'hormona que regula la son, la melatonina, de manera que un excés en hores prèvies al somni descompensa el seu cicle natural. El tractament Energy ha estat dissenyat perquè filtri aquest excés nociu de llum blava que emeten els LEDs i OLEDs dels dispositius electrònics (centrant el tall a 460 nm). energy restableix a l'ull un estat d'equilibri amb una proporció de llum blava òptima, la natural, i evita els efectes nocius que provoquen els dispositius electrònics.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema