04 de desembre de 2015
04.12.2015

Girona, a la cua de despesa en joguines sexuals

Els gironins gasten una mitjana de 64 euros a l'any en productes sexuals, molt per sota de demarcacions com Toledo o Eivissa

04.12.2015 | 19:11
Girona, a la cua de despesa en joguines sexuals

'estudi, realitzat entre 10.700 persones, revela que els productes més reclamats són els xicles vigoritzants, les boles xineses i els estimuladors per a massatge corporal, tot i que els vibradors segueixen sent el joguet sexual preferit dels consumidors.

També afirma que a les èpoques de vacances com l'estiu, la Setmana Santa o el Nadal, s'observa un augment en la compra de productes sexuals.

Quieru.com, que és el primer portal que agrupa ofertes de bellesa, benestar i salut sexual, indica que l'oferta dels productes, l'anonimat d'Internet i la facilitat a l'hora de rebre els productes a la porta de casa, són alguns dels factors que incentiven la compra de productes sexuals.

Els espanyols es gasten una mitja de 72 euros en productes eròtics. Destaquen, no obstant això, que Toledo (199€), Eivissa (139€) i Barcelona (108€), sobresurten de la mitjana. Girona, es gasta una mitjana de 64€ a l'any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook