Els batuts depuratius s'han convertit en una de les modes més sanes dels últims anys. Són moltes les famoses que des de fa ja alguns anys aprofiten per posar-se en forma amb aquestes begudes.

Amb els batuts detox o depuratius podràs perdre pes de forma constant en prendre aliments saludables de manera senzilla. A més, aquestes begudes t'ajudaran amb la retenció de líquids i amb la desintoxicació intestinal, fent que et sentis més lleuger al llarg del dia.

Aquests batuts i sucs depuratius poden consumir-se en qualsevol moment del dia, encara que en la majoria dels casos l'ideal és fer-ho al matí en dejú per ingerir millor tots els nutrients de les fruites i verdures.

Encara que existeixen una infinitat de receptes, aquí et proposem 5 batuts depuratius que podràs fer fàcilment a casa i que t'ajudaran a cuidar-te aquest estiu.

Batut de julivert fresc

Ingredients: Una poma verda, un plàtan, una tassa de julivert fresc, el suc de mitja llimona, dues tasses d'aigua i 3-4 dàtils.

Trosseja la poma i el plàtan i barreja les fruites amb la resta de d'ingredients en una liquadora. Si en tens, pots passar-ho amb una batedora de mà. Intenta consumir els batuts detox el més frescos possibles perquè no perdin les seves propietats i siguin més nutritius.

Batut de pastanagues i remolatxa

Ingredients: 8 pastanagues, 1 remolatxa i 1 tija d'api.

Pela i pica les pastanagues a rodanxes fines. Trosseja també la remolatxa i l'api i ajunta tots els ingredients en una liquadora. Perquè aquest batut depuratiu faci efecte, serveix-lo i pren-lo res més preparar-lo.

Batut de maduixes i préssec

Ingredients: 2 taronges grans, un grapat de maduixes i un préssec.

Treu-li el suc a les taronges i en el mateix suc liqua les maduixes i els préssec ja trossejats. Hauràs de prendre't aquest batut en dejú perquè les vitamines i els nutrients de les fruites facin un major efecte.

Batut de cogombre i api

Ingredients: 3 pomes verdes, 1 cogombre, el suc d'una llimona, una tija d'api, 1 tassa d'espinacs, una cullera de julivert i una cullera de gingebre.

Neteja totes les fruites i vegetals. Talla les pomes, el cogombre i l'api i barreja'ls amb la resta d'ingredients en una liquadora amb una mica d'aigua. Si el batut et queda molt dens, pots provar a passar-ho per un colador.

Batut de llet de civada i julivert

Ingredients: 1 tassa de julivert, 1 plàtan, mitja poma, 5 maduixes i llet de civada.

Renta totes les fruites i verdures i tritura-ho tot junt en una liquadora. Quan estigui tot batut, afegeix la llet de civada fins aconseguir l'espessor desitjat. Els batuts depuratius amb julivert t'ajudaran a eliminar els metalls pesants de l'organisme.