09 de agost de 2016
09.08.2016

Com gaudir de l'estiu i aconseguir no engreixar-se?

L'arribada del bon temps i de les vacances trastoca els nostres hàbits alimentaris fent-nos guanyar pes

11.08.2016 | 07:28
Com gaudir de l'estiu i aconseguir no engreixar-se?

Arriba l'estiu i la nostra rutina canvia. El temps lliure ens permet fer plans que fins al moment no eren possibles a causa del treball. Això, porta com a conseqüència les nits amb amics i familiars en què l'alimentació és diferent a l'habitual.

Si ets d'aquestes persones que guanya pes a l'estiu, pots estar tranquil, avui, et donem les claus perquè no agafis pes.

1. No deixis la dieta de costat. Malgrat que la rutina no sigui la mateixa, intenta que la teva alimentació sí que ho sigui. Està permès donar-se algun gust, però sense excedir-se.

2. Fes exercici. Si tens temps per estar amb els teus éssers estimats, també tindràs una estona per executar el teu cos a l'aire lliure. A més, el bon temps et permetrà bronzejar-te, al mateix temps.

3. Beu aigua per hidratar i intenta deixar les begudes alcohòliques a un costat.

4. Menjar fregits? Realment és necessari? Aprofita la calor per obligar-te a cuinar menys i a menjar productes més frescos.

5. Controla la quantitat de gelats que ingereixes. És normal que a l'estiu et vingui de gust menjar-ne un o dos, però no abusis, tenen una gran quantitat de calories.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook