Quantes vegades hem estat arreglant-nos amb una amiga per sortir de festa i li hem demanat algun producte del seu necesser? Segur que una infinitat de vegades! Però darrere d'un detall que, a priori, pot semblar sense importància, podries estar posant en risc la teva salut i la de tot aquell que faci servir aquests productes. Aquí una llista dels productes de bellesa que mai hauries compartir:

1. La crema hidratant. Pensa que cada vegada que introdueixes els dits en un recipient estàs també introduint bacteris. No és una cosa a prendre a la lleugera, ja que a les nostres mans pot haver fins a 332.000 bacteris.

2. Les pols de sol. Per molt que creguem que en no ser una fórmula aquosa les pols de sol no transmetin bacteris, no és del tot així. Si has de compartir alguna cosa, fes servir un polvoritzador antibacterià per eliminar-los.

3. Les brotxes i els pinzells. Poden transmetre infeccions que moltes vegades fins i tot es desconeixen, per això, el més recomanable és que abans d'usar-los els hi posem una mica de producte netejador.

4. La màscara de pestanyes. 'A les pestanyes no em passa res! Per què serà dolent deixar-la? Ho és, i molt pitjor del que creus, perquè els productes líquids, i més si porten oberts molt de temps, transmeten els bacteris amb més facilitat. A més, els ulls són molt més sensibles que la resta de la pell enfront de les possibles amenaces.

5. Els labials. Tant és que sigui un gloss, una vaselina o una barra amb efecte mat, totes estan impregnades de les nostres bacteris i el que no se sap és que un gran percentatge de persones que tenen herpes als llavis s'han contagiat per un labial. El que sí pots fer és submergir el labial o el perfilador en alcohol i així acabar amb totes les impureses abans que algú vagi a fer-lo sevir.