Pau Ráez, el jove malalt de leucèmia, segueix amb la seva campanya per les xarxes socials per trobar un donant de medul·la que li salvi la vida. Pau ha rebut l'alta hospitalària, però segueix malalt, per la qual cosa la seva lluita continua ara des de casa.

"Seria trist morir-me perquè no hi ha un donant per a mi, quan està a la mà de tots augmentar aquestes possibilitats de vida, tant en mi, com a totes les persones que puguin necessitar un trasplantament de medul·la", ha escrit el jove a Instagram, on ha publicat una foto en què s'aprecia la seva dura batalla contra la leucèmia.

"He intentat buscar una imatge en la qual s'apreciï la pallissa que m'han donat, en la qual s'apreciï mínimament com de consumit estic, en la qual s'apreciï com el meu cos no por aguantar molt mes. Per que dic això? Perquè de nou he estat a prop de la mort i encara queda molt camí per recórrer ", assenyala en Pau.

"Està a la mà de tots els que es poden fer donants augmentar aquestes possibilitats de vida. Tenint en compte que fer-te donant és gratis, satisfactori, indolor i bondadós. Per això és tan important conscienciar tothom de la importància de donar ", afegeix en la seva crida Ráez, l'objectiu" és arribar al milió de donants al nostre país, demostrem la nostra solidaritat, mitjançant un gest molt senzill ".