L´Hospital de Palamós la incorporat la doctora Bibiana Friguls de l´Hospital Sant Joan de Déu com a nova Cap de Servei de Pediatria. Amb la figura de la doctora Friguls, es materialitza la signatura d´un conveni marc de col·laboració entre l´hospital Sant Joan de Déu, especialitzat en les patologies pediàtriques, obstètriques i ginecològiques, i l´hospital de Palamós, que té com a objecte col·laborar estretament en matèria d´atenció assistencial, formació, docència i recerca. La nova cap prestarà els seus serveis sota la dependència funcional i jeràrquica del cap de Servei de Pediatria de Sant Joan de Déu. Realitzarà tasques d´assistència pediàtrica tant a l´àmbit hospitalari com d´atenció primària, alhora que també assumirà les pròpies de cap de servei de Pediatria, detectant les necessitats de formació dels professionals i promovent activitats de recerca..

Amb aquest conveni, la voluntat d´ambdues institucions és potenciar una etapa de col·laboració en diversos àmbits d´actuació.

Una Comissió de seguiment, constituïda per la Direcció assistencial de l´hospital de Palamós i la Direcció mèdica de l´hospital de Sant Joan de Déu, serà l´encarregada de fer el seguiment de les variables tècniques i assistencials requerides, proposarà les modificacions necessàries per optimitzar les variables esmentades i vetllarà per mantenir la transparència i reciprocitat de la comunicació entre ambdues parts.