L'AECC-Catalunya contra el Càncer celebrarà demà el seu 65è Aniversari amb un sopar solidari a la Fortalesa de Sant Julià de Ramis al qual assistiran uns 300 comensals. L'àpat el servirà el xef Jordi Cruz, del restaurant Àbac de Barcelona, amb 3 estrelles Michelin, a l'espai gastronòmic La Cúpula de La Fortalesa de Sant Julià de Ramis.

El sopar, que serà conduït per la periodista Mariona Comellas i comptarà com a mostra de suport significativa amb l'assistència de destacats representants de l'esfera institucional i del món artístic, cultural, esportiu i polític, permetrà recaptar fons econòmics que canalitzats a través de la Fundació Científica de l'AECC-Catalunya contra el Càncer es destinaran íntegrament a la investigació oncològica.

Els assistents a la vetllada benèfica podran visitar el D'Or Museu, espai on se servirà la copa de benvinguda, i a continuació, com a pas previ al sopar gastronòmic, podran degustar un aperitiu a peu dret al D'Or Restaurant.

En el decurs del sopar solidari del 65è Aniversari de l'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona, que ja té inscrits més de 300 comensals, hi ha previstos diversos sortejos, sorpreses i regals aportats per empreses i patrocinadors de l'acte.

A més, l'entitat d'ajuda als malalts de càncer de les comarques gironines i les seves famílies manté oberta per a tothom la Fila 0 solidària per a les persones que vulguin fer aportacions sense assistir a la vetllada.