El Col·legi d'Infermeria de Girona ha reconegut una investigació sobre les cures pal·liatives en càncer de pulmó de l'estudiant de la Universitat de Girona (UdG), Teresa Padilla com el Millor Treball de Fi de Grau d'Infermeria. El treball El càncer de pulmó en fase avançada. Una proposta d'intervenció holística en cures pal·liatives, va rebre el guardó del Col·legi que reconeix l'aportació de la investigació en l'avenç de la pràctica infermera. Per realitzar el seu treball, Padilla ha tingut el suport del tutor Bernat-Carles Serdà Ferrer.

El guardó va ser entregat dijous, en el decurs de l'acte de graduació de la promoció 2015-2019 de la Facultat d'Infermeria de la UdG. Aquest any s'han graduat 140 estudiants d'aquesta facultat, que es preveu que s'incorporin al món laboral durant aquest estiu.

El Premi al Millor Treball de Fi de Grau d'Infermeria de la UdG s'inscriu en la voluntat de col·laboració entre el Col·legi i la Facultat d'Infermeria de la UdG per promoure la investigació i la recerca entre les infermeres de Girona. Ambdues entitats promouen iniciatives conjuntament amb aquest objectiu, com ara el taller sobre bibliografia pràctica que es farà el proper més d'octubre, organitzat pel Servei de Biblioteca i Documentació de Ciències de la Salut de la UdG i la Comissió de Recerca i Investigació del Col·legi d'Infermeria.