12 de setembre de 2019
12.09.2019
Diari de Girona

La colpidora imatge que explica el dia a dia del càncer infantil

Una mare comparteix una fotografia del seu fill petit amb leucèmia acabant de vomitar amb el suport de la seva germana

12.09.2019 | 11:15
La colpidora imatge que explica el dia a dia del càncer infantil

"Els meus dos fills, de 15 mesos de diferència, van passar de jugar a l'escola i a casa junts a seure junts a una sala d'hospital fred (...) Vòmits entre sessions de joc. Despertar-se per vomitar. Estar al costat del seu germà i fregar-li l'esquena mentre vomita. Passar de 13 quilos a només nou. Això és el càncer infantil". És només una petita part de l'escrit que Kaitlyn Burge, una mare nord-americana, ha compartit a les xarxes socials amb una fotografia on es veu un nen acabant de vomitar mentre rep el suport de la seva germana.

La mare va fer aquesta fotografia del seu fill Beckett, de només quatre anys, al gener i explica que representa un "dia típic en la vida" per al seu fill. Beckett pren una píndola de quimioteràpia totes les nits, i cada mes va viatges a una clínica on rep quimioteràpia, i amb la quimio arriben els vòmits.

Si tot va bé, l'estiu de 2021 haurà completat el tractament. I per al petit, la seva germana gran, Abrey, de cinc anys, fa mesos que està al seu costat i l'acompanya a tot arreu. "Al principi, no entenia per què el seu germà petit, abans tan juganer, dormia tot el temps, no podia caminar sol o faltava a l'escola", explica la mare.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook