A l'hora de començar una rutina per aprimar-se i cremar greix, la primera pregunta que sorgeix és què he i què no he de menjar? Molts creuen que aprimar-se és sinònim de castigar-se moltes hores a la cinta de córrer o a la bicicleta estàtica i viure només de sopars i dinars basats en enciam, tomàquet i poc més. Alerta, aprimar-se no és ni de bon tros sinònim de passar gana i no poder gaudir dels aliments que ens agraden. Al principi pot resultar una tasca difícil, però després descobriràs que ingereixes aliments saborosos i diferents que, a més, són saludables. El primer que has de tenir molt clar és que has d'acabar amb la brioixeria industrial i els aliments processats.

Segons explica "el racó de l'esportista" des del seu compte oficial d'Instagram "si no menges bé per sopar quedaràs amb gana i no descansaràs bé, i el descans és fonamental, així que pensa-t'ho bé abans d'anar a dormir amb gana" . "Hi ha persones sopant només una galeta o una barra de proteïna per perdre greix i és el mínim que aconsegueixen", expliquen. El que recomanen és afegir fonts de proteïnes atès que durant el son, 8 hores aproximadament, el cos descansa i es recupera el teixit muscular després de l'entrenament. Per tant, el recomanable és menjar pollastre, peix, tonyina, llom de porc, ous, formatge ricotta, o hummus.

També és molt important l'incloure vegetals com enciam, cogombre, tomàquets, ceba, albergínia, bròquil, carbassó, coliflor, pastanaga, espinacs, espàrrecs (aquí pots descobrir sis aliments que sadollen molt i no engreixen res: molt nutritius i perfectes per perdre pes )

"Tria alguna font de carbohidrats: si prefereixes menjar carbohidrats durant el dia, tria una font de greixos saludables per al sopar". Per a això, el que recomana consumir és pa integral, civada, patata / moniato, grans, arròs integral i quinoa.

També és important consumir greixos saludables. Consumeix alvocat, rovell d'ous, oli d'oliva, llavors i fruits secs.

També és important deixar un temps prudencial per fer la digestió abans de dormir, que pot ser d'hora i mitja a dues hores, el son és per descansar i la digestió és un procés que costa energia i esforç al nostre cos, menjar molt a prop de l'hora de dormir pot entorpir el nostre descans.