21 de novembre de 2019
21.11.2019
Diari de Girona

Isabel Gemio dirigeix un documental de joves amb malalties minoritàries

Amb el títol «Joves Invisibles» recull el dia a dia i els testimonis d'usuaris que pateixen aquestes patologies

21.11.2019 | 00:04
Isabel Gemio dirigeix un documental de joves amb malalties minoritàries

La Fundació Isabel Gemio, que porta deu anys promovent la investigació de patalogies poc comuns, va presentar a Barcelona el documental Joves Invisibles dirigit per la presidenta de la fundació, Isabel Gemio, i per Julieta Cherep.

El documental, presentat dimarts a la nit, recull el dia a dia i els testimonis de nois i noies que pateixen malalties minoritàries, patologies que pateixen al voltant de 3.000.000 de persones a Espanya, segons va informar ahir la Fundació.

L'objectiu del documental és «sensibilitzar i conscienciar sobre l'existència de malalties desconegudes, la realitat de les persones que les pateixen i la importància que tenen la investigació i la ciència per poder tractar-les», segons la Fundació.

A la projecció del documental a Cinesa Diagonal de Barcelona hi van assistir Isabel Gemio i una de les joves protagonistes del documental, Noah Higón, que pateix cinc malalties rares, així com els periodistes Xavier Sardà i Àngels Casas, entre d'altres personalitats del món del sector.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook