01 de desembre de 2019
01.12.2019
Diari de Girona

Aquest és l'aliment amb el qual t'aprimaràs si el menges cada dia

T'expliquem com portar una dieta saludable i perdre aquests quilos de més afegint aquesta rutina al teu dia a dia

01.12.2019 | 20:24
Aquest és l'aliment amb el qual t'aprimaràs si els menges tots els dies

Quan comences un pla d'aprimament sempre sorgeixen dues preguntes claus: quins aliments haig de menjar? Quins exercicis m'ajudaran? Moltes vegades la mandra de trencar els hàbits diaris comporta pensar que una dieta saludable va lligada només a simples amanides i a passar hores i hores en el gimnàs aixecant pesos i corrent. Però això no és així. Existeixen múltiples acompanyaments amb els quals donar aquest toc especial de sabor als teus plats i les receptes són tant extenses com delicioses.

Alguna cosa en el que coincideixen tots els experts en nutrició és que no existeixen les "dietes miracles" ni els denominats "superaliments". Perdre aquests quilos de més comporta esforç i paciència, però aquesta constància és sinònim d'èxit i abans dels que creïs començaràs a veure resultats. A més, i molts més important, el teu cos i la teva salut t'ho agrairan.

No obstant això, sí que existeix un aliment, com explica Proviotico en la seva pàgina, que et pot ajudar a perdre greix si el prens cada dia. Es tracta dels fruits secs. Els experts coincideixen que ajuden a perdre pes i són un complet ideal per a evitar el temut "menjar entre hores". Tot fruit sec té una característica comuna: la seva composició natural té un 50% menys d'aigua -d'aquí el seu nom-. "30 grams al dia contribueixen a la pèrdua de greixos guanyant salut", expliquen des de Proviotico. Per a això, dónen sis opcions amb la quantitat justa de fruits secs que s'han de consumir si es vol que el cos comenci a perdre greix.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????????LOS FRUTOS SECOS AYUDAN A ADELGAZAR?? . ??Cuando se han hecho estudios con dos grupos: uno con dieta X y el otro con dieta X + frutos secos han perdido más peso los del segundo. . ??30g al día contribuyen a la pérdida de grasa ganando en salud. . ????Las mejores opciones son NATURALES o TOSTADOS (sin sal, ni azúcar, ni miel (que también es azúcar)...). Yo te doy 6 ejemplos. Los que te gusten más serán la mejor opción. También puedes comer cacahuetes (manís). Recuerda que la clave está en la adherencia. En hacerlo cada día (y comer frutos secos también ??). . ??De hecho, en cantidades de más de 30g tampoco se ha visto incremento de peso significativo. O sea que no es el fin del mundo si te pasas un poco de más. . ??Con lo calóricos que son, ¿cómo puede ser? ¿Magia negra? . ???????No sabemos exactamente porqué, pero la evidencia científica es clara. Múltiples estudios de alta calidad así lo indican. . ??Se piensa que quizás porque no absorbemos todas las calorías al 100%. . ??Otra teoría es porque nos sacian y evitan que comamos otros alimentos más calóricos al final del día. . ??Otra teoría es que aumenta el metabolismo basal o la termogénesis a través de algún mecanismo aún desconocido. . ??Sea lo que sea, es un hábito muy saludable que además te ayudará a controlar tu línea. . ???????Si toda la vida te has centrado sólo en las calorías, te podrá parecer una locura. . ??¿Cómo van a adelgazar unos de los alimentos con más calorías por gramo que existen? . ??Pero te digo por experiencia personal (y de mis clientas/es) que FUNCIONA. Por eso es un hábito fundamental que incorporo SIEMPRE tanto en el Plan Afrodita como en el Plan Zeus (planes con asesoramiento personalizado centrados en perder grasa ganando en salud) . ??Como siempre, yo te informo y tú eliges. . ???????¿O quizás ya estás tomando CADA DÍA un puñado de frutos secos? ¿Cuáles son tus favoritos? . ??Sigue a @miquel_girones para TIPS y SECRETOS A DIARIO sobre NUTRICIÓN Y ESTILO DE VIDA SALUDABLE. . #miquelgirones #frutossecos #perdergrasa #realfood #salud #saludable #realfooder #realfooding #nueces #avellanas #cacahuete #almendras #grasa #grasas #nutricion #nutricionistaonline

Una publicación compartida de Joan D.?????? (@proviotico) elEl recomanable és ingerir al dia una d'aquestes opcions: 20 ametlles, 20 avellanes, 15 anacards, 18 meitats de nous, 60 festucs (pelats, això sí) i 15 nous de macadàmia. Amb aquestes quantitats t'assegures ingerir 30 grams de fruits secs al dia, els quals t'ajudaran a perdre greix. I si et passes de quantitat? com expliquen en el post "no és la fi del món" donat "que tampoc s'ha vist un increment de pes significatiu".

Els fruits secs també tenen qualitats que ens ajuden a dormir bé, una cosa fonamental si hem establert un pla saludable. Les ametlles, per exemple, contenen magnesi i triptòfan, un aminoàcid que genera vitamina B3 i serotonina, la qual és la responsable per a produir melatonina, una proteïna que s'encarrega de la funció del somni.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook