L'AECC-Catalunya contra el Càncer ha organitzat l'«All Together Week», una gran campanya digital que es va iniciar dimarts i que s'allargarà fins al 26 de novembre, amb diverses activitats gratuïtes a càrrec de reconeguts experts i influencers del moment sobre quatre àmbits: nutrició, esport, cultura i estil de vida. A més, durant aquest dies es duran a terme diferents sortejos i una subhasta benèfica on es licitaran més de 20 experiències i objectes, d'entre els quals destaca una obra de Jaume Plensa. També s'oferiran menús per a dues persones al restaurant Semproniana d'Ana Parellada, un vermut i conversa amb la xef Carme Rusacalleda o uns guanys signats pel pilot de motociclisme Pol Espargarró, una raqueta del tenista Tonny Robredo o una il·lustració personalitzada de l'artista Lola Vendetta.

El tret de sortida de les activitats programades el va donar ahir Ruscalleda amb un taller de cuina d'una recepta saludable, i posteriorment el músic Ramon Mirabet va oferir un concert solidari.

L'associació ha preparat tot una sèrie d'espectacles, xerrades, tallers i activitats que es podran seguir a través de les xarxes socials a Instagram, Twitter i Facebook i al canal de YouTube de l'AECC amb figures com els músics Joan Manel Serrat, Ramon Mirabet i Suu; els esportistes Laia Palau i Pol Espargaró; els cuiners Carme Ruscalleda, els germans Torres i Carles Gaig; l'actor Bruno Oro; a més d'oferir espectacles per als més petits de la casa de la mà d'El Pot Petit, Viu el Teatre i El Petit Dalí.

Mentre duri la campanya es podran fer donacions a l'entitat.

L'associació recorda que l'any passat es van diagnosticar més de 43 mil nous casos de càncer a Catalunya, i que ha estat aquesta la causa de defunció en més de 17 mil persones.