La firma catalana de moda i complements Lola Casademunt ha entregat a l'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona un xec per valor de 2.000 euros, diners obtinguts de la comercialització de mascaretes solidàries. Aquestes mascaretes reutilitzables van sortir a la venda el passat mes d'octubre a les botigues Lola Casademunt de tot Espanya, coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer de Mama.

Maite Casademunt, directora creativa i presidenta de Lola Casademunt, i Ferran Espona, president de la companyia, van ser les persones encarregades d'entregar el xec a Isabel Alejandro, presidenta de l'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona, que va agrair la donació en nom de la Junta Provincial d'AECC Girona, «però principalment en nom de les dones que cada dia lluiten contra aquesta malaltia».

«A Lola Casademunt ens enorgulleix el fet de poder col·laborar amb iniciatives que ens permeten ajudar entitats i persones que ho necessiten. Som conscients de l'impacte, especialment, del càncer de mama entre les dones i no podíem deixar d'aportar el nostre gra de sorra amb les nostres mascaretes solidàries», va destacar Maite Casademunt.

Els diners obtinguts en aquesta acció es destinaran als projectes de l'AECC Girona centrats en millorar la vida de les persones afectades pel càncer de mama, impulsar la recerca oncològica i fomentar la prevenció d'aquesta tipologia de càncer. Es tracta de dos models de mascareta higiènica, de color rosa, resistents a més de 100 rentades i impermeables amb gomes ajustables. Mantenen la temperatura corporal i són transpirables.