08 de març de 2021
08.03.2021
Diari de Girona

L'Hospital Trueta de Girona forma amb realitat virtual per a atendre covid

L'eina permet conèixer les etapes de l'evolució clínica dels pacients amb diagnòstic d'insuficiència respiratòria per coronavirus

08.03.2021 | 16:53
Un home amb ulleres de realitat virtual

Un centenar de professionals de l'Hospital Trueta de Girona ha rebut una formació específica amb realitat virtual per a reforçar les Unitats de Vigilància intensiva en cas que fos necessària la seva aportació, en funció de l'evolució de la pandèmica de covid.

Segons informa aquest centre, la instrucció sobre habilitats bàsiques en atenció al pacient crític ha anat a càrrec de set experts del servei d'Anestesiologia i Reanimació.

Aquests sanitaris de l'Hospital Trueta han ofert una part de les sessions amb unes ulleres virtuals per a endinsar als participants en una visita guiada per a conèixer espais, equipaments i circuits interns d'aquesta unitat.

Aquesta eina permet conèixer les diferents etapes de l'evolució clínica dels pacients ingressats amb diagnòstic d'insuficiència respiratòria per covid.

El curs és de vint-i-quatre hores, de les quals setze són en línia i vuit presencials, i està organitzat per la Societat Europea de Vigilància intensiva i finançat per la Unió Europea.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook