A l'hora de començar una rutina per aprimar i cremar grassa, la primera pregunta que sorgeix és, què haig i què no haig de menjar? Molts creuen que cremar és sinònim de castigar-se moltes hores a la cinta de córrer o a la bicicleta estàtica i viure només de sopars i menjars basats en enciam, tomàquet i poca cosa més. Molt ull, aprimar no és ni molt menys sinònim de passar gana i no poder gaudir dels aliments que ens agraden. Al principi pot resultar una tasca difícil, però després descobriràs que ingereixes aliments saborosos i diferents que, a més, són saludables. El primer que has de tenir molt clar és que has d'acabar amb la brioixeria industrial i els aliments processats. L'important és saber què menjar i quina quantitat. Per això, aquí et mostrem com has de fer el teu sopar saludable i quins aliments has de prendre.

Segons explica «el racó de l'esportista» des del seu compte oficial d'Instagram «si no menges bé al sopar quedaràs amb gana i no descansaràs bé, i el descans és fonamental, així que pensa-ho bé abans d'anar-te'n a dormir amb gana». «Hi ha persones sopant només una galeta o una barreta de proteïna per perdre grassa i és el que menys aconsegueixen», expliquen. El que recomanen és afegir fonts de proteïnes donat que durant la son, 8 hores aproximadament, el cos descansa i es recupera el teixit muscular després de l'entrenament. Llavors, el recomanat és menjar pollastre, peix, tonyina, llom de porc, ous, formatge, carn de bestiar i hummus.

També és molt important el fet d'incloure vegetals com l'enciam, cogombre, tomàquets, ceba, albergínia, bròquil, carabassó, coliflor, pastanaga, espinacs, espàrrecs. «Tria alguna font de carbohidrats: si prefereixes menjar els teus carbohidrats diaris com a mínim tria una font de grasses saludables per sopar». Per això, el que recomana consumir és pa integral, avena, patata, grans, arròs integral i quinoa. També és important el fet de consumir grasses saludables. Consumeix alvocat, rovell d'ous, oli d'oliva, llavors i fruits secs. Tal com expliquen des de «el racó de l'esportista» és que «deixis un temps prudencial per fer la digestió abans de dormir, que pot ser d'hora i mitja a dues hores, la son és per descansar i la digestió és un procés que li costa energia i esforç al nostre cos, menjar molt proper a l'hora de dormir pot entorpir el nostre descans, és allà quan dorms les teves hores completes i despertes amb el mateix cansament...». També és important que prestis atenció a l'esmorzar.