Sopar una hamburguesa no és cap caprici insà. Es pot menjar aquesta mena de coses sense saltar-se la dieta ni tenir remordiments. La clau està en el pa. Avui en dia es venen bastants propostes saludables, però sempre és millor fer-ho un mateix i assegurar-se que no portarà algun ingredient que no volem incorporar a la nostra alimentació. A continuació, t'expliquem com fer un pa d'hamburguesa amb pocs ingredients i pel que només necessitaràs cinc minuts.

Ingredients:

-Clares d'ou

-Farina d'avena o sègol

-Llavors (opcional)

Com fer pa d'hamburguesa saludable

Només cal barrejar ingredients. La proporció és la següent: una clara d'ou per una cullerada de farina. Més o menys amb dues clares i dues cullerades de farina tindrem les dues tapes pel pa d'hamburguesa. Amb aquests ingredients cal crear una massa que posarem a la paella. Perquè quedi amb una forma rodona l'ideal és fer servir un cèrcol (dels que es fan servir per emplatar). Es posa a la paella i es col·loquen les llavors al gust. Queden molt bé les llavors de gira-sol i també alguns grans d'avena. A continuació, es volca part de la massa amb el gruix desitjat i es tapa la paella perquè es faci bé per tots els costats. Amb l'altra tapa es repeteix el procés.

Aquest pa d'hamburguesa té un sabor neutre en utilitzar només les clares i no l'ou sencer. Llavors, encaixa amb tot: hamburguesa, sandvitx mixt o vegetal, pollastre amb enciam... Per acompanyar et deixem una proposta: patates grill saludables amb les seves salses. També hi ha opcions llamineres i ràpides per a les postres: pastís de formatge al microones.