Aprimar és fàcil si se sap com. Segons els experts, per aconseguir-ho és necessari portar una vida saludable. Per això, existeixen dos pilars fonamentals: l'exercici físic i l'alimentació. Sobre aquest segon aspecte cada dia es produeixen nous descobriments. Recentment s'ha conegut un aliment que ajuda a perdre greix. I el millor de tot és que ja està a la venda a Mercadona. Es tracta d'uns cereals Avena Crunchy que tenen menys d'un 5% de sucre. En nombrosos fòrums sobre alimentació els descriuen com un dels superaliments per totes les propietats que conté, la civada. I, encara que és conegut el seu efecte saciant, el seu contingut en fibra i que ajuda a reduir el colesterol «dolent», hi ha una sèrie de propietats de la civada que són desconegudes per a la majoria de nosaltres.

  1. Cuida el cor i el cervell. Segur que molts no saben que la civada és perfecta per al cor en general i, a més, per al cervell. Això és degut a la gran quantitat d'àcid linoleic, omega 3 i greixos insaturats que conté.
  2. Per a la pell, en màscares casolanes. Un dels usos més efectius, i desconeguts, de la civada és en la pell. És perfecta per cuidar-la. Per exemple, la farina de civada té propietats exfoliants i és molt efectiva a l'hora d'eliminar les cèl·lules mortes de la pell. A més, és recomanable per a tota mena de pells.
  3. I, per si no fos prou, té propietats antiinflamatòries. Amb civada i amb ingredients fàcils de trobar com la mel, és possible elaborar màscares casolanes molt efectives.
  4. Equilibra el funcionament del sistema nerviós. D'altra banda, cal assenyalar que la civada és rica en vitamines i minerals, entre altres del complex B. Per aquest motiu, ajuda a desenvolupar, mantenir i equilibrar el funcionament del sistema nerviós.
  5. Tranquil·litzant i sedant. La civada conté el que es denomina avenina, que actua contra el nerviosisme. Així que és perfecta contra l'insomni o l'estrès a causa de les seves propietats tranquil·litzants i sedants. Aquesta propietat és, sens dubte, una de les més desconegudes de la civada.

Les noves postres de Mercadona que arrasen en vendes

Els llaminers estan d'enhorabona. Mercadona ha incorporat a la seva oferta de productes dolços un nou producte: la crema de llet i avellanes amb sabor a kinder que està causant furor entre els clients de la cadena de supermercats de Juan Roig. El seu format i aparença recorden al de la Nocilla blanca, no obstant això, els qui l'han provat ja destaquen que el seu sabor és més semblant al de les xocolatines de Kinder Bueno. Sigui com sigui el matís, la veritat és que el producte s'està esgotant ràpidament de les prestatgeries de tots els establiments. Es presenta en pots de 200 grams i el seu preu és d'1.30 euros.

Després del seu llançament per part de la cadena, molts usuaris es van llançar a incorporar-lo a diferents receptes dolces com a magdalenes, bescuits o simplement per a crear un deliciós mos amb pa de motlle. Si bé és cert que les seves característiques nutricionals no ho fan un producte de consum diari, és ideal per a donar-se un capritx de tant en tant. Així ho demostren els centenars d'usuaris de TikTok que han compartit les seves experiències amb la crema en la xarxa social i l'han convertit en viral. També està triomfant en blogs especialitzats en receptes de rebosteria i postres.