La popular beguda que t'ajudarà a perdre pes i que trobaràs a tots els supermercats

Diversos estudis han demostrat les propietats beneficioses per perdre pes d'aquesta beguda

Aquesta beguda t'ajudarà a aprimar-te i es troba a les estanteries de tots els supermercats.

Aquesta beguda t'ajudarà a aprimar-te i es troba a les estanteries de tots els supermercats. / Freepik

Nombrosos científics i nutricionistes s'han esforçat a estendre la idea que no existeix cap recepta màgica per a perdre pes més enllà que l'única manera d'aprimar-te amb salut és caure en un dèficit calòric (cremant més calories de les que es consumeixen). Cert, però, també, avui dia alguns estudis han descobert que hi ha algunes infusions que et poden ajudar en la tasca d'aprimar-te.

En aquest sentit, diversos estudis han demostrat com el te verd et pot ajudar a reduir greix i baixar de pes. El te verd és un tipus d'infusió que, tal com expliquen a la revista Mens Health, està fet dels mateixos ingredients que el negre però “processat de manera diferent”.

Un recent estudi ha demostrat que un número bastant important de gent amb sobrepès que bevia te verd, o algun dels seus extractes, va perdre més pes que qui no en prenia. A més, un estudi recent de la Universitat d'Oklahoma va revelar que la gent que bevia te va perdre gairebé un quilo més que la gent que no ho feia durant el primer mes en què van començar a controlar la seva dieta. L'estudi apunta, també, que la reducció de pes va atacar l'obesitat allà on precisament més interessava: al greix abdominal.