Si bé al llarg dels últims mesos nombrosos científics i nutricionistes s'han esforçat a les xarxes socials a intentar que calés la idea que no existeix cap recepta màgica per a perdre pes més enllà que l'única manera d'aprimar amb salut és caure en un dèficit calòric (consumint més calories de les que es consumeixen), avui dia alguns estudis amb contrastada eficàcia han descobert que hi ha algunes infusions que et poden ajudar en una tasca que no és senzilla avui dia.

En aquest sentit, diversos estudis han demostrat en les últimes setmanes com el te verd et pot ajudar a reduir grassa i baixar de pes. El te verd és un tipus d'infusió que, tal com expliquen en l'últim número de la revista Mens Health a nivell internacional, està fet dels mateixos ingredients que el negre però “processat de manera diferent”.

El primer que has de tenir clar és que si comences a beure infusions tindràs menys moments per a consumir begudes calòriques i ensucrades pel que, en restar aquestes calories buides que ingereixes amb determinats líquids, serà més fàcil que perdis pes.

A més un recent estudi ha demostrat que un número bastant important de gent amb sobrepès que bevia te verd o algun dels seus extractes va perdre més pes que el que no ho bevia. En el citat article es comenta, per exemple, que un estudi recent de la Universitat d'Oklahoma va revelar que la gent que bevia te va perdre gairebé un quilo més que la gent que no el feia durant el primer mes en què van començar a controlar la seva dieta. A més i el que és gairebé més important per als estudis científics sobre la pèrdua de pes molts dels quals van aconseguir reduir els números de la bàscula van atacar a l'obesitat allà on precisament més els interessava: en la grassa abdominal que va ser la que més es va reduir de totes.

Si alguna cosa preocupa tant el sexe femení com en el masculí a l'hora de perdre pes això és sens dubte la panxa. És allà on molts es fixen quan es volen aprimar.