Provar amb receptes baixes en calories i senzilles d'elaborar és una bona manera d'aconseguir aprimar-se. Aquestes cinc les proposa MyRealFood, aplicació líder a Espanya que ajuda a millorar l'estil de vida mitjançant una dieta saludable i accessible amb consells d'alimentació.

Xampinyons farcits de pernil (168 kcal)

Ingredients:

  • 4 xampinyons
  • 2 alls
  • ½ culleradeta de pebre negre
  • 1 culleradeta de julivert
  • 1 culleradeta d'oli d'oliva verge extra
  • 2 rodanxes de pernil serrà

Preparació:

  • Netejar els xampinyons i treure la tija.
  • Trossejar les tiges, els alls, el pernil i el julivert.
  • Posar tot en una paella fins que es daurin i salpebrar.
  • Emplenar els xampinyons amb els ingredients trossejats i llest per a servir.

'Estics' de pastanaga. MYREALFOOD

'Estics' de pastanaga (110 kcal)

Ingredients:

  • 2 pastanagues
  • 1 culleradeta de pebre negre
  • 1 culleradeta d'oli d'oliva verge extra
  • 1 culleradeta d'herbes provençals
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • 1 culleradeta d'orenga

Preparació:

  • Pelar i tallar les pastanagues en bastonets i posar en un bol.
  • Barrejar amb l'oli i les espècies fins que s'impregnin bé.
  • Enfornar 20 minuts a 200 °C fins que es daurin.

Coliflor especiada al forn MYREALFOOD

Coliflor especiada al forn (194 kcal)

Ingredients:

  • 150 g coliflor
  • 1 culleradeta de pebre negre
  • 1 culleradeta d'oli d'oliva verge extra
  • 1 culleradeta de comí
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • 1 culleradeta de farigola
  • 1 culleradeta de pebre roig de la vora
  • 1 culleradeta de pebre roig dolç
  • 1 culleradeta d'all en pols
  • 1 culleradeta de julivert

Preparació:

  • Preescalfar el forn a 180 °C.
  • Rentar i tallar la coliflor.
  • Posar en un bol totes les espècies, afegir la coliflor amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra i barrejar tot bé.
  • Col·locar la coliflor en una font per a forn amb paper vegetal de manera que quedi ben estesa i enfornar 20 minuts fins que estigui daurada.

Ous núvol MYREALFOOD

Ous núvol (191 kcal)

Ingredients:

  • 2 ous
  • ½ culleradeta de pebre negre
  • 1 culleradeta d'oli d'oliva verge extra

Preparació:

  • Preescalfar el forn a 200 °C.
  • Separar les clares dels rovells.
  • Batre les clares d'ou per a muntar-les a punt de neu i salpebrar.
  • Cobrir una safata de forn amb paper vegetal, greixar amb unes gotes d'oli i afegir les clares en forma rodona, fent un lloc al mig per poder introduir posteriorment el rovell.
  • Ficar les clares al forn durant 5 minuts.
  • Treure del forn i, amb molta cura perquè no es trenqui, col·locar els rovells en els buits.
  • Tornar a enfornar un parell de minuts més. Servir amb cura.

Cúrcuma 'latte' MYREALFOOD

Cúrcuma 'latte' (108 kcal)

Ingredients:

  • 1 dàtil
  • 1 tassa de beguda de soja
  • ½ culleradeta de pebre negre
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • 1 culleradeta de canyella en pols

Preparació:

  • Posar la beguda vegetal (o llet) en un cassó a escalfar i afegir la canyella, la cúrcuma, el dàtil trossejat i un polsim de pebre negre.
  • Cuinar entre 3 i 5 minuts, sense que arribi a bullir i removent sense parar.
  • Passar per la batedora perquè es faci escuma i servir.