El proper dia 28 l'Auditori CaixaBank, situat al carrer de la Creu, 31 de Girona, serà l'escenari de la celebració de la Jornada Esport i Salut que organitza Diari de Girona i que comptarà amb el suport de CaixaBank i com a col·laboradors principals: SportCat, Montepio Girona i la Secretaria de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat. Si encara no t'has inscrit encara ets a temps de fer-ho aquí.

La jornada comptarà amb les destacades ponències de Ramon Brugada, cardiòleg; els doctors esportius Jordi Surós i Montse Ribas i el psicòleg esportiu, David Sierra. Els especialistes parlaran de la importància de la pràctica esportiva a qualsevol edat però seguint unes pautes i uns comportaments.

Durant la sessió també tindrà lloc una conversa-taula rodona amb Clàudia Vilà (Gimnasta artística); Mar Suy (capitana del grup XOU del club patinatge artístic de Girona); Ramon Benito (ex-jugador d’hoquei sobre patins) i Eric Vila (Bàsquet Girona).

A la taula rodona també hi serà present Maica Rubinat, Coordinadora Territorial del Pla d'Activitat Física, Esport i Salut de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física-Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat.

La jornada es tancarà amb una entrevista en directe amb l'entrenador del Girona FC, Miguel A. Sánchez Muñoz, Michel.