Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda en línia, ofereix als clients la seva Crema de Llet i Avellana Hacendado, de la qual se'n ven 15.000 pots al dia.

Ideal per a esmorzars, berenars i postres, es pot consumir untant-la en torrades, entrepans, brioixeria o per al seu ús en receptes de rebosteria. Una de les elaboracions més repetides entre els clients és el pastís d'Hacendado, amb la Crema de Llet i Avellanes com a farciment.

Mercadona és una cadena de supermercats que no para de créixer i d'atreure a més clients per la seva àmplia varietat de productes en alimentació, neteja, cosmètica, etc. La cadena compta amb centenars de supermercats distribuïts per tot el territori espanyol. La cadena de supermercats no deixa d'innovar i per això molts busquen les seves novetats. Si pot ser amb la inflació que estem vivint novetats que siguin barates.

Però ull perquè les novetats de Mercadona no sempre triomfen. Hi ha ocasions en les quals també té productes que es retiren. En aquest cas perquè hi hagi productes nous ha d'haver-hi alguns que deixin les prestatgeries. En aquest cas et parlarem d'alguna cosa que ha triomfat i que costa 1,6 euros. Es tracta d'unes postres (iogurts) que tenen sabor a Kinder.

A més, el supermercat valencià continua incorporant novetats a les seves prestatgeries. Es tracta de productes que es van sumant a la seva cistella de la compra i que en no poques ocasions fan les delícies dels compradors. Fa uns dies el supermercat va optar per portar a Espanya productes portuguesos que eren molt consumits al país veí i que ara també estan triomfant al nostre país.

Mercadona ha aconseguit al llarg dels últims anys anar guanyant quota de mercat amb diverses estratègies. Una de les que més han triomfat en els últims anys és la del menjar preparat. Es tracta d'aliments cuinats en els mateixos supermercats que es poden menjar en l'acte. Una altra de les claus de l'èxit va ser, sobretot en les grans ciutats, ampliar el repartiment a domicili.

Però quin és aquest producte del qual tant es parla i que ha aconseguit vendre ja més de 12.000 unitats? Es tracta d'unes galetes que es denominen "llengües", tenen canyella com a ingredient fonamental i que han suposat un nou èxit d'aquest supermercat.