Et sents inflat i l'acumulació de gasos no et deixa portar una vida normal? Finalitza els teus àpats amb una infusió per a ajudar a la digestió. A continuació descobreix quines són les millors plantes medicinals per a preparar cinc infusions per a evitar els gasos i ventre inflat i descobreix altres consells per a desfer-te de les flatulències amb facilitat:

Infusió de fonoll

El fonoll també pot ajudar-te a combatre els gasos i el ventre inflat. Fes-te una infusió amb aquesta planta medicinal cada vegada que et sentis molest i pren-la després de menjar.

Altres trucs per a evitar els gasos

A més de prendre infusions per a prevenir els gasos o el ventre inflat diàriament, recorda introduir en el teu dia a dia els següents hàbits per a erradicar aquests problemes estomacals:

-Menja a poc a poc i mastega bé els aliments

-Procura beure l'aigua recomanada fora dels menjars

-Redueix la sal que reté líquids

-Evita els refrescos amb gas

-La pinya ha de ser una de les teves fruites de capçalera.

Camamilla amb anís

La camamilla té la capacitat de reduir la inflamació de les mucoses de l'estómac i facilitar la digestió. Si la combinem amb anís aconseguim una de les millors infusions per a tractar qualsevol problema estomacal. Això sí, recorda que has de barrejar-ho amb la planta de l'anís, mai amb la beguda alcohòlica del mateix nom. Pren-la després dels àpats quan sentis que tens gasos.

Gingebre

El gingebre és una planta medicinal que t'ajudarà a tenir una bona digestió. Prepara't una infusió usant la seva arrel i digues adeu als molestos gasos en pocs dies.