Amb la pujada de temperatures d'aquestes setmanes, la roba d'estiu ha tornat als nostres armaris. Una prova de foc per a saber si aquest hivern ens hem portat bé amb el menjar o haurem de començar una nova operació biquini.

El primer que has de fer si vols fer un canvi en la teva dieta és eliminar els ultraprocessats i apostar per l'anomenat real food. Igual d'important és acompanyar la teva dieta amb exercici físic: a part d'aprimar-te milloraràs la teva salut física i mental.

El nutricionista Miquel Gironès, que compta amb milers de seguidors a les xarxes socials, fa una llista amb els aliments que no pots oblidar a la llista de la compra si vols perdre pes aquesta primavera:

  • Aigua amb gas: Els experts asseguren que tan important és el que menges com el que beus. L'aigua amb gas té 0 calories, per tant, és el substitut perfecte per a qualsevol beguda ensucrada.
  • Xocolata: Qui ha dit que fer dieta és menjar només verdures i fruites? La xocolata (pura) és bona per la salut i ajuda a perdre pes. A més, és l'aliment perfecte per saciar les ganes de menjar alguna cosa dolça. Ara bé, és importantíssima que sigui xocolata negra: ni amb llet ni amb qualsevol de les seves diferents combinacions.
  • Pebrots: La regla d'or dels nutricionistes diu que s'han de menjar 5 peces de fruita i verdura cada dia. Els pebrots són uns aliments que donen molt de gust i color a qualsevol dels nostres plats.
  • Tomates: Un aliment gustós que té molt poques calories. Perfecte per menjar amanit amb oli i sal, o per posar-lo a les amanides o d'acompanyament a qualsevol plat.
  • Tofu: Fet amb llet de soja, el tofu és un aliment alt en proteïnes, importantíssimes en qualsevol dieta. És un bon substitut de la carn i a més, ens aporta poques calories.
  • Ametlles: Els fruits secs aporten energia i a més, ajuden a matar la gana entre àpats. A més, les ametlles són dels fruits secs més saciants, per tant, són ideals per portar-ne sempre un grapat a la bossa per quan la gana apreti.
  • Ous: Un altre aliment amb un alt contingut en proteïnes que a més, permet menjar-lo de diferents maneres.
  • Pomes: Una fruita que a més de ser sana, ens ajuda molt si el nostre objectiu és aprimar-nos. El millor és menjar-la amb la pell, on estan la majoria dels seus nutrients. Això sí, no t'oblidis de rentar-la bé abans de menjar-la.
  • Te verd: Una altre beguda amb zero calories, igual que el café. Per què ena ajudin en l'operació biquini, és important que es consumeixin sense llet ni sucre.
  • Cogombres: Un aliment que és ideal per introduir-lo a als plats, com el gaspatxo. És un aliment sa i amb poques calories.
  • Peres: Una altra de les fruites sabroses que és sana i gairebé no aporta calories.

Seguint aquests senzills consells al moment d'anar a fer la compra, aconseguirem l'objectiu de tenir un estil de vida més sa i a més, ens ajudarà amb l'operació Biquini d'aquest estiu.