El carabassó és un vegetal capaç d'aportar una enorme quantitat de beneficis. És una bona font de vitamina C, vitamina K, vitamina B6, potassi, magnesi i betacarotens, entre altres.
A més, és un aliment saciant, ric en aigua i aporta poques calories, per la qual cosa és interessant afegir aquest ingredient en la teva alimentació si el teu objectiu és perdre greix corporal. També aporta fibra, així que ajuda a mantenir una bona salut digestiva.
Gràcies al seu sabor i ràpida cocció, és molt fàcil d'incorporar en diferents receptes. A continuació, et proposem algunes maneres de consumir carabassó:
- En truita (una bona opció és cuinar una truita de carabassó i ceba).
- Afegint-ho als teus sofregits o a la salsa de la teva pasta favorita.
- Farciment al forn amb altres verdures i tonyina, carn o soia texturitzada.
- Afegint-ho cru a la teva amanida.
- En format crema o puré, juntament amb altres verdures i espècies per a donar-li sabor.