Chris Hemsworth ha descobert que té predisposició genètica a una terrible malaltia: Alzheimer, mentre està rodant la seva nova pel·lícula "Sense límit". D'aquesta manera, l'actor ho ha explicat a la revista Vanity Fair, segons recullen des de Page Six.

"Molts de nosaltres evitem parlar sobre la mort. Aleshores, de sobte, ens adonem que hi ha grans indicadors que realment el nostre full de ruta indica que tot s'enfonsa. De la teva pròpia mortalitat", explicava l'actor que encarna Thor. El fet que els australians tinguin algunes modificacions genètiques pròpies dels habitants de l'illa fa que tinguin més possibilitats de patir aquesta malaltia degenerativa.

En el cas de Chris Hemsworth, encara té més possibilitats perquè aquesta còpia genètica ve carregada per part dels seus dos pares. El seu avi va ser diagnosticat amb Alzheimer i ja es troba en una posició més avançada. "Sento que la meva memòria està empitjorant", assegurava l'actor, que també comprenia que "sé que és un placebo, ja que m'estic suggestionant".

Així, el marit d'Elsa Pataky ha descobert això i sembla que és una cosa que l'està preocupant força.