Només queden 19 dies per començar l'estiu, encara ets a temps d'aconseguir el teu cos 10!

Una petita millora en els teus sopars et farà arribar al teu pes desitjat en un tres i no res

Dieta inversa: et mantindrà sense panxa per sempre

Dieta inversa: et mantindrà sense panxa per sempre / A.D.

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Dimecres 21 de juny de 2023 a les 16:58 h, segons l'Observatori Astronòmic Nacional de l'Institut Geogràfic Nacional, començarà l'estiu. Però recordem que, ens espera un estiu molt calorós i una sequera que ens el farà passar molt difícil, així que, compte i a estalviar aigua!

Ara toca parlar de com aconseguir perdre pes de forma immediata abans que passin aquests 19 dies i puguis anar a la platja a banyar-te i a mostrar un cos 10 sense cap tractament estètic i sense passar gana. El truc que et proposem és molt senzill i només l'has de fer tres vegades a la setmana i perdràs pes d'una forma espectacular.

Aprèn a crear uns menús sans, baixos en calories i perfectes per sopar; tres dies a la setmana i en unes setmanes, cos perfecte, perquè aconseguiràs aprimar-te sense haver de fer un gran esforç. 

El sopar és un dels menjars principals, igual que l'esmorzar i el dinar, el problema és que no saps què has de menjar per tal de no engreixar-te perquè a la nit descanses i vas al llit, ja no pots cremar el que has dinat o esmorzat. Això és un problema freqüent i els nutricionistes expliquen que és una de les majors preocupacions que els hi fan els seus pacients a les consultes perquè no saben què menjar per mantenir la dieta i no sobrepassar-se.

Fer un sopar lleuger ajuda moltíssim a l'hora de descansar, a part de consumir les calories necessàries

La nostra dieta pels sopars

Per tal d'aconseguir tots els beneficis que té sopar lleuger, el primer que s'ha de fer és planificar el dinar i el sopar de tota la setmana, d'aquesta manera evitarem fer repeticions amb els menjars i així no ens avorrirem amb el nostre menú. 

Complir amb la regla 80/20: 80% de menjar sa i un 20% d'altres aliments no tan sans

Descobreix com perdre cinc quilos en un mes sense fer dieta

Descobreix com perdre cinc quilos en un mes sense fer dieta

Els secrets per aconseguir perdre pes

  • Coronar el teu plat amb verdures
  • No beure alcohol
  • No beure refrescos ensucrats
  • Introduir aigua durant els dinars i els sopars

Beure 2 litres d'aigua al dia és molt important per estar ben hidratats i ajudar a netejar el nostre organisme

  • El postre, millor que sigui fruita
  • Sopar aviat ajuda a fer una millor digestió i anar a dormir amb la panxa buida t'ajuda a descansar i a no forçar el nostre organisme