El superaliment que t'ajudarà a dormir millor mentre enforteixes el cor i el cervell

Un aliment amb fibra, saciant i que ajuda a reduir el colesterol "dolent"

Civada

Civada / Pixabay - shixugang

R. A. C.

En nombrosos fòrums sobre alimentació la descriuen com un dels superaliments per totes les propietats que conté. I, encara que és coneguda pel seu efecte saciant, el seu contingut en fibra i per ajudar a reduir el colesterol "dolent", hi ha una sèrie de propietats que en són desconegudes per a la majoria de nosaltres i que ara, de la mà de Satislent, us descobrim.

A l'esmorzar, amb iogurt, amb soja, en forma de batuts, com a condiment d'amanides o per elaborar galetes

La civada ha entrat a formar part dels nostres menús i, no és estrany perquè se l'ha catalogat com a superaliment. És saciant, prevé el colesterol i és perfecta per al trànsit intestinal.

Coneixies que la civada també té aquests usos i efectes?

  • Cuida el teu cor i el teu cervell, això s'aconsegueix gràcies a la gran quantitat d'àcid linoleic, omega-3 i greixos insaturats que conté
  • Cuida la teva pell perquè té propietats antiinflamatòries i exfoliants, entre altres. Pots fer mascaretes casolanes amb civada i mel, també pots eliminar les cèl·lules mortes de la pell amb farina de civada i, el més destacable és que és apta per a tota mena de pells
  • Equilibra el funcionament del sistema nerviós perquè és rica en vitamines i minerals, entre d'altres del complex B. Per aquest motiu, ajuda a desenvolupar, mantenir i equilibrar el funcionament del sistema nerviós
  • Tranquil·litzant i sedant. La civada actua contra el nerviosisme. Així doncs, és perfecta per combatre l'insomni o l'estrès per les seves propietats relaxants. Aquesta propietat és, sens dubte, una de les més desconegudes de la civada