El superaliment que no pot faltar a la pizza

Si vols fer una pizza casolana, no et pots deixar aquest ingredient

A més, fer-la tu mateix, serà molt més saludable

Els beneficis del superaliment que pots afegir a la teva pizza

Els beneficis del superaliment que pots afegir a la teva pizza / valeria_aksakova

R.A.C.

En moltes llars, els divendres nit sol ser el dia del pecat: el dia de la pizza. Hi ha moltes famílies que decideixen fer-les elles mateixes, és una manera de passar temps amb la parella o fills. A més, la feu al vostre gust i això farà que de segur no us decepcioni. Però, sabies que la pizza pot ser molt beneficiosa per a la salut si li poses aquest superaliment? L'alfàbrega sol ser considerat un superaliment per totes les propietats que té per a l'organisme. En aquest article descobriràs totes les propietats medicinals que té. Així doncs, comencem a fer pizzes?

Les propietats de l'alfàbrega

Entre les propietats de l'alfàbrega, hi destaca la capacitat per evitar l'insomni, la fatiga o l'ansietat. També compta amb poder antibacterià i antiinflamatori. Unes quantes fulles d'alfàbrega ajuden a reduir l'estrès i combatre la mala digestió.

Fulles d'alfàbrega per la pizza

Fulles d'alfàbrega per la pizza / wirestock

I és degut al seu particular sabor que aquesta planta s'utilitza, a més de per a pizzes, com a ingredient en amanides, salses o infusions. A les pizzes aporta una bona quantitat de fibra, hidrats de carboni, proteïnes i vitamina A.

Té propietats diürètiques i antiespasmòdiques que ajuden a alleujar les molèsties dels símptomes premenstruals. Pot aplicar-se sobre la pell com a crema o pomada antisèptica, com a gel cicatritzant, aplicant-se sobre ferides lleus, èczemes i alguns problemes dermatològics com l'acne. A més, l'oli essencial d'alfàbrega està indicat per a la relaxació muscular.