El secret per controlar el colesterol: les prunes panses

T'expliquem tots els beneficis que té aquest aliment per a la teva salut

Fer-ne un consum diari, pot ser molt beneficiós

Cuida el teu colesterol amb les prunes panses

Cuida el teu colesterol amb les prunes panses / rawpixel.com

R. A. C.

Tens problemes de colesterol? Saber com regular-lo, a part de les pautes mèdiques, és fonamental per gaudir d'una bona salut durant més temps. Malauradament, hi ha molta població que pateix aquesta maleïda malaltia. Què et sembla descobrir com poder baixar el colesterol d'una forma natural i amb un sol aliment?  

Les prunes panses posseeixen un alt contingut en fibra i són riques en calci, ferro, potassi, fòsfor i magnesi. Descobreix tots els beneficis que té per al teu organisme.

Els beneficis de les prunes panses

Diversos estudis han suggerit que el consum d'entre 50 i 100 grams de prunes panses al dia podria ajudar a augmentar la massa òssia.

Si vols baixar el colesterol i, fins i tot, controlar els problemes de tensió, les prunes et poden ajudar perquè compten amb tots aquests beneficis:

  • La fibra és essencial per mantenir un sistema digestiu saludable i prevenir problemes com el restrenyiment. A més, pot ajudar a controlar els nivells de sucre a la sang i el colesterol, i contribuir a la pèrdua de pes.
Les prunes panses ajuden a controlar el colesterol

Les prunes panses ajuden a controlar el colesterol / @ azerbaijan_stockers

  • El calci és un mineral essencial per a la salut òssia i dental. També juga un paper en la contracció muscular, la coagulació de la sang i la transmissió de senyals nerviosos.
  • El ferro és necessari per a la producció de glòbuls vermells i el transport d'oxigen al cos. Una deficiència de ferro pot portar a l'anèmia.
  • El potassi és un electròlit important que ajuda a regular l'equilibri de líquids, la funció muscular i la pressió arterial.
  • El fòsfor és essencial per a la formació i el manteniment d'ossos i dents saludables. També hi juga un paper en la producció d'energia i en la funció renal.
  • El magnesi és necessari per a la salut dels ossos, la funció muscular i nerviosa, la regulació de la pressió arterial i la producció d'energia.
  • En general, les prunes panses són una opció molt nutritiva i saborosa per incloure-les a la dieta que segueixis diàriament. Això sí, és un aliment molt calòric, per la qual cosa les has de consumir de manera moderada.