02 de octubre de 2013
02.10.2013

Lloret presenta les jornades de la Cuina del Peix de l'Art

14.10.2013 | 08:33
Lloret presenta les jornades de la Cuina del Peix de l'Art

Aquesta iniciativa gastronòmica, amb el patrocini de Vins i Licors Grau-Domecq Bodegas i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, compta amb la participació de 26 restaurants i hotels, com són l'Amèrica, l'Autèntic, Bagua Lounge, Barca d'Or-Rigat Park Hotel, Bistrot Ca l'Amic, Calendu'Mar, Can Bolet, El Racó de Fenals, El Toro, El Trull, El Ventall, Els Arcs de Fenals, Fenals Internacional, Freu-Hotel Guitart Monterrey, L'Arrosseria de Fenals, La Cuina d'en Pedro, La Lonja, Les Petxines-Hotel Excelsior, Marsol-Hotel Marsol, Mas Romeu, Pez Colorao, Pops, Hotel Santa Marta, Sidreria Artur, Soda i Sybius-Cala Canyelles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook