25 de octubre de 2013
25.10.2013
Diari de Girona

L'exedil del PSC a Vidreres renuncia per segona vegada a l'acta de regidora

25.10.2013 | 00:00
L'exedil del PSC a Vidreres renuncia per segona vegada a l'acta de regidora

La regidora no adscrita a l'Ajuntament de Vidreres Elisabet Bosch, exmembre del grup del PSC, ha renunciat a l'acta de regidora. Es tracta de la segona renúncia que presenta al registre d'entrada després que, quatre dies més tard d'entregar la primera, entrés una instància per anul·lar la seva decisió.
El passat 5 d'octubre de 2012, Bosch va decidir abandonar el grup municipal de PxV-PSC i va passar a ser una regidora no adscrita. Des de llavors, els socialistes s'havien queixat que la regidora "havia excusat la seva absència durant molts plens i comissions informatives per mo?tius personals" i consideraven que era "de responsabilitat i seriositat" que renunciés a l'acta "perquè una altra persona pogués exercir les obligacions" que tenen els regidors.
Ja el 16 de juliol d'enguany, Bosch va entrar al registre la seva renúncia com a regidora però quatre dies més tard va presentar una instància anul·lant aquesta. A principis d'aquest mes d'octubre, el PSC i la resta de grups a l'oposició van signar una petició de ple extraordinari on es demana que l'alcalde s'expliqui sobre el cas de les irregularitats al registre. Els socialistes van aprofitar per incloure en aquest ple -que se celebrarà a principis de novembre- un punt en l'ordre del dia on es demanava debatre la continuïtat d'Elisabet Bosch perquè "incompleix reiteradament les seves funcions com a regidora", en un intent perquè abandonés l'acta.

Anna Blaya, nova regidora
En principi no serà necessari aquest punt en l'ordre del dia perquè el 17 d'octubre Bosch va presentar de nou la seva renúncia com a regidora no adscrita a l'Ajuntament.
Pel PSC això significa recuperar un quart regidor. Així, s'aconsegueix "donar pas a la següent persona que forma part de la llista, Anna Blaya", asseguren en un comunicat, per "continuar treballant des de l'oposició amb la força i amb la responsabilitat que s'espera de nosaltres, sobretot en aquests moments convulsos pels quals passa la política municipal", sentencien.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook