17 de novembre de 2013
17.11.2013

Homenatge pòstum a Blanes al fotoperiodista Joaquim Robert

L'acte va tenir lloc en la clausura del cinquè congrés de Jurats de Fotografia de Catalunya celebrat a Blanes

18.11.2013 | 07:13
La vídua de Joaquim Robert rep la placa commemorativa, ahir a Blanes.

Blanes es va convertir ahir en la capital catalana de la imatge amb el cinquè congrés de Jurats de Fotografia de Catalunya. Durant l'acte d'obertura d'aquest congrés, es va fer un homenatge pòstum al fotoperiodista blanenc Joaquim Robert, que va morir el passat mes de juliol a Blanes als 77 anys d'edat després d'un llarga malaltia.
Com a fotoperiodista, va retratar durant dècades tots els aspectes de la vida social, política, esportiva i cultural de Blanes i va treballar al diari Los Sitios, Diari de Girona, les revistes Recull i ?Ce?lobert. També va exercir com a corresponsal a la Costa Brava sud per a l'Independent de Perpinyà i col·laborava amb Ràdio Blanes. Darrerament treballava pel portal digital Girona Notícies.
Ahir, la seva vídua, Josefina Valent, va recollir una placa commemorativa en reconeixement a l'aportació de Robert al món de la fotografia, dels seus "companys de les fotos" de Blanes i Catalunya, en nom de tots ells i del Grup d'Imatge i Fotografia de Blanes.
El Congrés celebrat ahir va congregar una vuitantena de persones que va servir per escoltar opinions, tècniques i tendències alhora que intercanviar coneixements. L'acte s'emmarca en la primera edició del Blanes Photo Festival que té lloc aquest novembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook