Santa Coloma de Farners comença avui a les set de la tarda la novena a Sant Sebastià a l'església, que acabarà el diumenge de la setmana que ve, el dia abans de l'arribada a la capital de la Selva del Pare Pelegrí de Tossa de Mar. El Bisbe de Girona, Francesc Pardo, fa avui la introducció a la novena.

Durant aquests nou dies es farà una reflexió sobre cada un dels Sagraments: el baptisme, la confirmació, l'eucaristia, l'ordre sacerdotal, l'unció dels malats, la penitència i el matrimoni. Cada dia participaran diferents mossens de parròquies veïnes. El 19 de gener, Ramon Alventosa, rector de Santa Coloma, farà la conclusió de la novena.

El dilluns 20 de gener, dia de l'arribada del Pare Pelegrí, a Santa Coloma només és laborable al matí ja que a la tarda es fa festa per tal d'anar a esperar al pelegrí i els seus acompanyants, que hauran fet a peu els 40 quilòmetres que hi ha entre Tossa i Santa Coloma. A les onze del matí es farà la Missa de Sant Sebastià, que comptarà amb la participació de la Coral "La Nostra Llar" de la Llar de Jubilats de la ciutat. El pare pelegrí entrarà a Santa Coloma quan es faci fosc. Serà rebut pel Bisbe i per les autoritats de Tossa i Santa Coloma.