Efectius d'emergències busquen per terra, mar i aire un veí de Lloret de Mar al qual es va veure per última vegada el dia 20 a la tarda i el vehicle del qual s'ha trobat en un aparcament sobre un penya-segat a la zona de Sa Caleta.

Segons han informat avui fonts dels Mossos d'Esquadra, ahir a la tarda la família del desaparegut, de 36 anys, va anar a posar una denúncia en dependències de la Policia Local en la qual alertava de la desaparició.

L'última vegada que es va veure al desaparegut va ser cap a les 18.15 hores del dia 20 a Lloret de Mar.

Una vegada presentada la denúncia, al vespre d'ahir es van activar tots els efectius d'emergències que van sortir en la seva recerca: un helicòpter dels bombers de la Generalitat, dotacions de terra de bombers i mossos.

Aquest matí s'ha reprès la recerca i han trobat el seu cotxe en un aparcament pròxim a uns penya-segats a la zona de Sa Caleta.

Encara que no hi ha cap indici que hagi caigut al mar, efectius d'unitats subaquàtiques dels mossos, del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (Geas) de la Guàrdia Civil i Servei Marítim i Salvament marítim, amb l'embarcació LS Esperanza, amb base a Sant Feliu de Guíxols, el busquen per mar.

També un helicòpter de bombers i dotacions de terra de mossos, Policia Local, Protecció civil i bombers estan treballant en la seva recerca, encara que de moment no han trobat cap senyal d'on es podria trobar.

Si no troben cap rastre, els serveis d'emergències es retiraran aquesta nit a l'espera d'obtenir alguna nova informació sobre el seu possible parador.