Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 15 de gener passat dos homes, de 19 i 43 anys, els dos de nacionalitat espanyola i veïns de Sabadell i Lloret de Mar (Selva) respectivament, per un robatori amb força en una nau abandonada de Tordera (Maresme). Al voltant de quarts de sis de la tarda del mateix dia, els Mossos van rebre l'avís del vigilant d'una nau d'una possible intrusió en el local que actualment es troba en desús. En arribar al lloc, la patrulla va fer una recerca per la nau i a dins del recinte van localitzar una porta basculant mig oberta i a l'interior una furgoneta amb les portes obertes. Al costat del vehicle van trobar-hi dos homes que estaven carregant planxes i bigues de ferro.

Per tal d'introduir els objectes a la furgoneta, els homes utilitzaven una radial amb un grup electrogen per tallar el ferros. Els agents van constatar que aquelles persones havien violentat la porta d'entrada al recinte forçant el cadenat. La policia els va detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 16 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.