Sant Hilari ha iniciat la tercera fase de l'ampliació de la residència d'avis, una actuació pressupostada en 717.626,96 euros finançats per la Generalitat, l'Ajuntament i la Diputació. El centre amplia la seva capacitat amb un nou menjador, infermeria, bugaderia i magatzem, deu habitacions dobles i una d'individual.

D'aquesta manera, la residència podrà acollir un total de 75 avis (actualment n'hi viuen 56, 23 dels quals resideixen en la nova àrea) a més de 25 places de centre dia i 5 de menjador social. Segons el consistori, els nous espais s'han dissenyat i decorat amb gran cura amb l'objectiu que el centre sigui el màxim de confortable i acollidor.

Amb la posada en marxa de la tercera fase es culmina un projecte que va començar a finals dels anys 90. Segons l'alcalde de Sant Hilari, Albert Santaugini, "ha estat un camí llarg, però el resultat ens permet estar-ne orgullosos, perquè tenim un equipament de primer nivell per a la nostra gent gran, que hi és atesa amb totes les garanties, en un espai que reuneix les millors condicions possibles".