Els efectius d'emergències van desplegar ahir un dispositiu de recerca per Lloret de Mar per poder localitzar un veí que està desaparegut des de dilluns. Malgrat haver pentinat per terra, mar i aire diverses zones de penya-segats i de platges properes al castell de Lloret, no es va localitzar Francisco Puentes Mathias, un veí del municipi de 36 anys. Avui al matí, a les nou, es reprendrà la recerca, que es començarà a la zona del port de Canyelles.

Efectius de la unitat subaquàtica dels Mossos d'Esquadra, agents de la Policia Local de Lloret, de Protecció Civil, els GEAS de la Guàrdia Civil, una embarcació de Salvament Marítim i els Bombers amb l'helicòpter van estar rastrejant la zona de Sa Caleta i cales properes a l'àrea del castell de Lloret però malgrat estar-hi durant tot el dia treballant, no va haver-hi resultats.

L'aparició del cotxe del desaparegut al pàrquing de Sa Caleta el dimarts el vespre és l'única pista amb què compten per ara els efectius de recerca. La denúncia de la desaparició la va presentar el pare de Francisco Puentes el dimarts a la tarda, moment que es va engegar l'operatiu per poder-lo localitzar. Durant el vespre i nit de dimarts ja es va començar i ahir a primera hora del matí es va muntar l'ampli dispositiu per localitzar el veí de Lloret de Mar.

L'home, segons va denunciar el pare, se l'havia vist per últim cop el dilluns cap a les sis de la tarda per la zona del carrer Salvador Dalí, a l'àrea del Condado del Jaruco.

En el moment de desaparèixer, portava texans de color blau, una dessuadora negra i una jaqueta fosca. Puentes té 36 anys i fa uns 1,75 metres d'alçada, és de complexió forta i té el cabell fosc. Llueix dos tatuatges al braç esquerre. Un d'ells amb el nom de la seva filla, Paula i l'altre, posa Sant Jordi.

Es dóna el cas que Francisco Puentes va anar a la llista del grup municipal del MILLOR en les últimes eleccions municipals, formació que lidera Marc Fuertes. Anava de número 18 però segons va explicar el cap del partit, als pocs dies de les eleccions municipals, l'home va deixar el partit.

Puentes viu a la zona del Condado del Jaruco de Lloret de Mar, era pèrit i comptava amb dues empreses., una companyia immobiliària i una dedicada al món de la publicitat. Cap de les dues no han donat comptes al Registre Mercantil des de l'any 2008.

Avui es reprèn el dispositiu de recerca en el qual tornaran a participar els efectius que durant el dia d'ahir van rastrejar Lloret.