05 de febrer de 2014
05.02.2014

Blanes entrega 58 bicicletes del dipòsit a col·lectius desafavorits

Feia més de dos anys que estaven abandonades i sense reclamar i aniran al projecte "Bicis per la Vida"

06.02.2014 | 07:36
El camió de la Fundació SEUR, ahir a punt de carregar les bicicletes.

L'Ajuntament de Blanes, en col·laboració amb la Policia Local, va entregar ahir 58 bicicletes que el consistori tenia abandonades al dipòsit municipal, sense número identificatiu i sense reclamar pels propietaris durant dos anys, que aniran a col·lectius desafavorits.
La iniciativa es remunta a finals de l'any passat quan l'Ajuntament i la Fundació van signar un conveni de col·laboració per formalitzar la cessió de les bicicletes, que s'han destinat al programa "Bicis per la Vida" on hi participen, a banda de la Fundació Contador, les fundacions SEUR i Ananta així com l'Associació de Minusvàlids de Pinto (Madrid).
La Fundació SEUR va enviar ahir al migdia un tràiler a Blanes per recollir les 58 bicicletes, que posteriorment es traslladaran a la seu de l'Associació de Minusvàlids de Pinto. En aquest punt és on es fa la reparació de bicicletes i es tracta d'un taller que dóna treball a persones discapacitades, per a la seva posterior distribució gratuïta a col·lectius desfavorits.
El grup de beneficiaris de les bicicletes és molt nombrós; des de persones amb discapacitat del municipi de Pinto i rodalies, fins a col·lectius en risc d'exclusió social.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit