Un interventor d'un tren de Renfe ha resultat ferit aquesta passada nit després de forcejar amb dos joves, de 18 i 20 anys - de nacionalitat guineana i de Mali- veïns de Caldes de Malavella i Girona que no portaven bitllet. Els fets van succeir al voltant de les onze de la nit quan els joves, en veure l'interventor, es van tancar al lavabo del comboi. El treballador de Renfe va intentar que els dos nois sortissin dels serveis i es va produir un forcejament entre les dues parts implicades. Finalment, els dos joves van ser identificats i els Mossos d'Esquadra els van fer baixar del tren a l'estació de Maçanet-Massanes. L'incident va provocar l'aturada del tren durant uns 50 minuts.

Els fets van succeir al voltant de les onze de la nit en l'últim tren de mitja distància que connecta Barcelona i Figueres. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, els dos joves - de 18 i 20 anys- van pujar al tren sense bitllet i, quan va arribar l'interventor, es van tancar a l'interior del lavabo d'un dels combois. El treballador de Renfe va demanar reiteradament als joves que sortissin dels serveis fins al punt que es va produir un forcejament entre les dues parts. En concret, l'interventor va intentar estirar pel braç als dos joves i els nois, per la seva banda, també van estirar del braç al treballador. Davant d'aquesta situació, l'interventor va avisar els Mossos d'Esquadra que es van desplaçar fins a l'estació de Maçanet-Massanes i, després de parlar amb els joves, van fer-los baixar del tren.

L'interventor no va necessitar assistència mèdica però Renfe ja ha presentat una denúncia contra els dos nois. Aquest incident va provocar l'aturada del tren - on hi viatjaven uns 100 passatgers- durant uns 50 minuts. No obstant això, el trànsit ferroviari no va quedar afectat ja que els trens es van desviar per una altra línia.