Un home va resultar ferit després de veure's involucrat en un xoc múltiple a Fogars de la Selva. Tres vehicles són els que es van veure implicats en el sinistre viari que es va produir a la C-35, la via que uneix Maçanet de la Selva amb Sant Celoni (Vallès Oriental).

Un d'ells era un camió cisterna que transportava gasoil, motiu pel qual els Bombers es van desplaçar ràpidament al lloc dels fets per si calia donar l'alerta pel vessament de matèries perilloses. Finalment però no va ser el cas, sinó que el que van haver de fer els Bombers és treure el conductor de la furgoneta que va quedar atrapat a l'interior del vehicle, el qual presentava una possible fractura de tíbia, motiu pel qual va ser desplaçat ferit menys greu en ambulància del SEM a l'hospital Santa Caterina de Salt, tot i que també es va activar l'helicòpter medicalitzat.

Al lloc dels fets, el quikòmetre 72,5 de la C-35 a Fogars de la Selva, també hi havia patrulles dels Mossos d'Esquadra que van matenir la via tallada al voltant de dues hores, des de dos quarts d'una fins a a dos quarts de tres de la tarda. Principalment perquè la grua s'havia d'emportar la cisterna del camió accidentat.