«Bé ja, una badada...una badada però a la presó hi vaig jo». Així responia l´apoderat de GRS Ars Local, Alexandre Ros, a la comptable de l´empresa quan aquesta li diu que Olvido Piñeiro li ha enviat un correu electrònic des del Consell Comarcal de la Selva en relació amb unes factures i que ella li ha contestat en aquest mateix correu oficial, tot i que acostuma a enviar-los al personal. Es dóna la particularitat que Olvido Piñeiro és l´esposa de Josep Maria Franch Carcereny -administrador de GRS Ars Local-, que estava destinada al servei de recaptació del Consell i podia prendre decisions.

El 3 d´octubre de 2012, la comptable explica a Ros que ha decidit respondre al correu electrònic que Piñeiro té al Consell per por a que no obrís el de casa. Ros li exigeix que li contesti al correu personal o li truqui i li digui: «Olvi, t´ho dic de viva veu perque l´Àlex em va dir que no contestés correus des del Consell».

Ell mateix reconeix que ja va trucar a Piñeiro per dir-li «Olvi, hòsties! anem amb compte perque tal i tal», al que ella va respondre: «val, val, sí, normalment ja ho faig així però va ser una badada». «Ja, però una, dos, tres badades i anem a la presó», va replicar Ros.

L´apoderat de GRS Ars Local es va posar molt nerviós amb aquesta situació i va etzibar a la seva comptable: «Mira, ja li ho vaig dir a ella, però ho canvio i t´ho dic a tu: ´Quan t´enviï correus des del Consell, no els contestis».

És en la mateixa conversa que Ros reconeix que «tinc amics a Galícia que he deixat de trucar des de fa dues setmanes». «Des de fa dues setmanes no els truco perque hi ha una operació a Galícia, amb l´Ajuntament de Santiago enmig. No sé qui té els telèfons punxats i a vegades fas un comentari innocent per telèfon que en orelles de la Guàrdia Civil no és innocent». Desconeixia l´apoderat que no era la benemèrita sinó el Servei de Vigilància Duanera qui l´estava investigant.