L'Audiència de Barcelona ha absolt els dos periodistes de la revista blanenca Cafè amb Llet, Marta Sibina i Albano Dante Fachin, en entendre que no van atemptar contra l'honor de l'assessor de Presidència Josep Maria Via Rodoms en el seu reportatge sobre una suposada trama corrupta a la sanitat pública, ja que no van sobrepassar la llibertat d'expressió.

En la sentència, la secció dissetena de l'Audiència de Barcelona estima el recurs presentat pels periodistes i revoca la sentència del jutjat de primera instància número 37 de Barcelona, que els va condemnar a indemnitzar amb 10.000 euros a l'assessor i a destruir el vídeo amb el seu reportatge.

Els editors de Cafè amb Llet van publicar el vídeo titulat "El robatori més gran de la història de Catalunya" -que va rebre més de 300.000 visites-, en el qual sostenien que alts càrrecs de la sanitat catalana es van beneficiar de contractes milionaris a les seves empreses privades. El vídeo implicava en la trama a l'exdirector de l'Institut Català de la Salut (ICS) Josep Prat i a l'exdirector del CatSalut Josep Manté (posteriorment van ser imputats) així com l'exresponsable del Consorci de Salut de Catalunya (CSC) Ramon Bagó.