L'Àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Blanes potenciarà en els propers mesos les exposicions que s'allotgen a les dues sales municipals. Per aquest motiu, ha preparat una programació i ha editat un fulletó que inclou les setze exposicions que es podran visitar durant els propers set mesos.

L'espai que allotjarà el nombre més elevat d'exposicions serà el format per les dues plantes de Casa Saladrigas. Situada al carrer Roig i Raventós, tocant al carrer de l'Esperança i al passeig de la Mestrança -davant la façana marítima-, es tracta d'una singular construcció modernista de principis del segle XX dissenyada per Isidre Puig i Boada que va ser reformada per l'Ajuntament de Blanes l'any 2003. Durant els propers set mesos està previst que allotgi nou exposicions.

Per la seva banda, la sala García-Tornel està situada en un emplaçament privilegiat, al carrer Ample, en ple centre de Blanes, i també té una entrada d'accés per la plaça dels Dies Feiners on dóna la façana posterior de l'Ajuntament. Inaugurada l'any 2001, l'atractiu d'aquesta sala és que, tot i ser de petit format, sol atraure sempre un gran nombre de públic per la seva situació. En aquesta sala s'hi allotjaran set mostres fins al setembre.