31 de març de 2014
31.03.2014

Pla conjunt per modernitzar turísticament Lloret

Un grup de treball fixarà les prioritats fins al 2020, estudiarà com atraure noves inversions i buscarà finançament

31.03.2014 | 14:42
Pla conjunt per modernitzar turísticament Lloret

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assistit avui a la firma a Lloret de Mar d'un conveni amb el seu Ajuntament i amb empresaris per promoure un pla pilot que impulsi la renovació d'aquesta localitat gironina com a destí turístic.

Segons han informat les diferents parts, les accions, que es realitzaran abans del 2020, passen per la rehabilitació de la planta d'allotjament, la modernització del teixit econòmic i el desenvolupament de nous productes enfocats al turisme familiar, esportiu i de reunions.

Aquesta iniciativa respon a les directrius marcades pel Pla Estratègic de Turisme de Catalunya pel que fa a la reconversió integral de les destinacions madures.

Felip Puig ha recordat amb la seva intervenció que aquest sector és "un factor de recuperació econòmica", mentre que l'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, ha recordat que la seva ciutat acull anualment un milió de visitants amb cinc milions de pernoctacions.

Els assistents a la firma del conveni han recordat la figura de l'empresari mort recentment Climent Guitart, un dels motors de l'acord.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook