L'Ajuntament de Blanes, conjuntament amb les Escoles Bressol Municipals, han organitzat diverses activitats que es faran durant aquest mes d'abril amb l'objectiu de donar a conèixer la tasca educativa que es realitza en aquests centres amb els infants i les seves famílies, sobretot de cara a la pre-inscripció del proper curs 2014-2015 que es farà del 5 al 16 de maig.

Blanes compta amb tres escoles bressol de titularitat municipal -Ca la Guidó, Can Borell i La Plantera- que ofereixen atenció a infants del primer cicle d'educació infantil, dels 0 als 3 anys.

El què també es pretén és que la ciutadania apreciï el valor afegit educacional que significa matricular els seus nens i nenes a l'escola bressol . Actualment hi ha matriculats 38 alumnes a l'Escola Bressol de La Plantera, que compta amb 40 places; hi ha 50 nens i nenes a l'Escola Bressol de Can Borell -la capacitat màxima de què disposa-; i a l'Escola Bressol de Ca la Guidó hi ha 19 alumnes del total de 33 places que hi ha.

El tret de sortida del seguit d'activitats que es faran durant aquest d'abril es va fer la passada setmana, amb la posada en marxa de l'exposició "El Món de l'Escola Bressol Municipal" a la Biblioteca Comarcal. Les activitats es completaran del 27 al 30 d'abril amb sengles jornades adreçades principalment als pares i mares acompanyats dels infants.